Regionsansvarig säljare

Vill du komma in i ett bolag där du tydligt får göra det du brinner för mest – Skapa affärer!

Borox International AB söker dig som vill ansvara för och driva försäljningen av slitstål i norra Sverige och Norge. Du kommer att jobba strategiskt med att utveckla befintliga kunder och återförsäljare. Som regionchef har du inga underställda, du har däremot ett stort mandat och ansvar för hur du lägger upp och genomför dina affärer och planeringen av ditt arbete. Dina kunder är kända nationella- och internationella företag som mindre företag inom svets- och entreprenadbranschen. På Borox AB har du nära till bolagets ägare och du kommer till ett företag som sätter värde på och förstår vikten av ditt engagemang och kompetens. Du har ett engagerat team som stöttar dig med de administrativa uppgifterna samt hela bolagets resurser vid mer avancerade processer.

Hos oss får du ett stort förtroendekapital och det medför att du har tidigare erfarenhet av att självständigt driva försäljning och utveckla kundrelationer. Du har eget budgetansvar och räknar själv på dina affärer. Det kräver en hel del beräkningar och logiskt tänkande för att skapa bra affärer för alla parter, därför kan en teknisk bakgrund som du förvärvat på valfritt sätt komma att förenkla din introduktion, förståelse och öka din trovärdighet. Kunskap om våra produkter får du av oss internt och genom utbildning. Kunderna besöker du med jämna intervaller och du engagerar dig i deras affärer på ett sätt som gör att de lyckas. För oss är det långsiktiga resultatet och framgången viktigare än kortsiktiga mätmetoder.

Om företaget

Borox International AB tillverkar och marknadsför högkvalitativt slitstål till gruvindustrin, entreprenadmaskiner, väghyvlar och snöplogar. Våra kunder finns i stora delar av världen. Borox har idag tillverkning i Oxelösund och Eneryda, lager i Johannesburg samt säljkontor i Sverige, Tyskland, Slovakien och Sydafrika. Borox International AB är ett familjeägt företag som har rötter från 20-talet och bolaget omsätter ca 250 miljoner.

Intresserad?

Sök idag, dock senast 21 juni. Vid frågor kring tjänsten kontakta rekryteringskonsult Per Lindström, 070 281 81 85

 

 
Nyheten publicerad: apr 12, 2018

Nyheter från Borox