Utvecklingsingenjör/metallurg

Borox International AB söker en tekniker/metallurg som skall arbeta med produkt- och processutveckling inom slitstål.

Borox är Sveriges ledande tillverkare av skär- och slitstål till grävskopor och hjullastare. Vi är ca 60 anställda, omsätter 250 MSEK och har tillverkning i Eneryda och Oxelösund. Cirka 80% av vår produktion exporteras till över 40 länder.

Du kommer att arbeta i ett familjeägt företag, tillräckligt stort för att kunna erbjuda en miljö att utvecklas i och tillräckligt litet för att din insats verkligen gör en skillnad.

Dina arbetsuppgifter spänner från ren produktvård till anpassning av nya exklusiva material och processer. Du skall ta fram nya produkter, hjälpa till med troubleshooting, kvalitétsfrågor och framtagning av material för säljstöd.

Du behöver bred teknisk kunskap med tyngdpunkt på metallurgi och värmebehandling av stål. Utbildningsnivå högskoleingenjör eller motsvarande. Egenskaper som självständighet, förmåga att driva projekt, ordning och reda, god kommunikatör på svenska och engelska krävs.

Du kommer att jobba åt både produktions- och marknadsavdelning.

Vi utgår från att du redan behärskar Windows paketet och snabbt kan lära dig de affärssystem och CAD program vi använder. Placeringsort Eneryda.

Intresserade vänder sig till Mats Haglund telefon 070 5839363. Sänd ansökan till mats.haglund@borox.com.

Sista ansökningsdag 21 juni 2018.

Nyheten publicerad: feb 15, 2018

Nyheter från Borox